CLUBLIJN

TC Ruggeveld is in de Antwerpse tenniswereld een klinkende naam. Onze leden zijn dan ook trots om onze club te vertegenwoordigen tijdens interclubontmoetingen en tornooien. In die optiek creëerden we in in het verleden al meerdere malen een clublijn samen met onze partner Tennisservice. De laatste dateert uit 2019.

We hebben voor het seizoen 2022 samen met onze partners Luxilon en Tennisservice een nieuwe Babolat clublijn voorzien. Hieronder vind je de details. Voor volwassenen kost de volledige outfit 55 EUR voor Kids & Teens 45 EUR. Aangezien sommigen onder ons reeds in het bezit zijn van een witte Babolat short of rok, kan je ook enkel het shirt bestellen aan 26 EUR, of aan 22 EUR voor Kids & Teens.

Om te bestellen bel je Tennisservice of mail naar info@tennisservice.be met de vermelding 'TC Ruggeveld'

Daarnaast bieden we vanuit de club in samenwerking met Luxilon een grijze hoodie aan. Je kan kiezen voor een kaptrui aan 30 EUR of een trui met rits aan 35 EUR. Voor de Kids & Teens is er een trui met rits aan 25 EUR. Bestellen doe je binnenkort hier op onze website.

Wij hopen in alle geval dat onze rood-witte outfit en Luxilon hoodie deze zomer op veel plekken te bewonderen zullen zijn.