DE CLUB


INFRASTRUCTUUR

Het bestuur van Tennisclub Ruggeveld heet je van harte welkom op deze website.

"Tennisclub Ruggeveld" is gelegen in het provinciaal groendomein "Rivierenhof" te Deurne aan de Ruggeveldlaan en is één van de grootste tennisclubs in de periferie van Antwerpen.

Midden in het groen bevinden zich Acht gravelterreinen en vier kunstgravelterreinen. Zes terreinen zijn voorzien van verlichting zodat men gans het seizoen kan tennissen tot het reguliere sluitingsuur van het domein.

Tennisplezier en recreatiesport zijn onze voornaamste troeven. Voor diegenen die meer willen, zijn er clubkampioenschappen, Noorderkempen, Beker Claus, Beker Martens of Tennis en Padel Vlaanderen Interclubcompetitie.

Daarnaast worden er jaarlijks officiële Tennis Vlaanderen-tornooien georganiseerd waar zowel de enkel- als dubbelspelers aan de bak komen.

Voor tennislessen kan je terecht bij onze Tennisschool waar er een aanbod is voor zowel jeugd als volwassenen, beginners en gevorderden.

In ons gezellig clubhuis met groot terras kan je na jouw sportieve inspanningen genieten van frisse drankjes aan democratische prijzen. Daarnaast heb je in ons clubhuis ook de mogelijkheid om een kleinigheid te eten.

Tijdens de wintermaanden zitten we ook niet stil. Er kan getennist worden op de 4 kunstgravelterreinen. Daarnaast organiseren we de allerlei activiteiten waaronder een nieuwjaarsreceptie, Sinterklaasfeest, een quizavond, een dartstornooi, ...

Voor meer informatie surf wat verder op de website of kom eens langs op de club.